КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

KNUTD Film Festival: креативність світогляду

За ініціативи студентського самоврядування та за підтримки кафедри дизайну в університеті відбувся KNUTD Film Festival — студентський фестиваль-конкурс фільмів. Подані студентами стрічки ділилися за чотирма категоріями: - Fashion; - People; - Natural; - Other, та були оцінені за такими параметрами, як ідея, інформативність, якість відеозапису, режисура, монтаж, звук.

Роботи студентів оцінювали Потанін Станіслав Євгенійович - старший викладач кафедри дизайну, член національної спілки журналістів України, Скляренко Валерій Олександрович - викладач курсу композиції та режисури кафедри дизайну, член національної спілки фотохудожників України, Вазіанова Олександра - студентка КНУТД, організатор заходу, яка оцінювала здебільшого сучасність ідей та викладу матеріалу. Переможець кожної з номінацій отримав можливість обрати собі подарунок на сайті «Розетка», розміром до 500 грн.

Далі вашій увазі представлено перелік переможців за номінаціями:

Fashion – Ярослав Петюшенко, МКТ – БІТск1-17 - «GUASH - Заплутані думки»;

People – Андрій Якіменко, Дизайн – БДф-14, БДк-1-14, «New femininity»;

Short film – Василь Кошман, Дизайн - БДр 2-1, «Fallout: Zion (LARP by Svoi)»;

Other – Янович Богдан, МКТ – БА1-15, «Фотосушка КНУТД».

План заходу включав нагородження переможців кінофестивалю, перегляд відео робіт переможців, пояснення авторами своїх робіт, перегляд кінострічки «Стрінгер» (фільм про відеооператора) із гарячим чаєм та смачним печивом.

Метою фестивалю стало заохочення студентів до творчої діяльності у сфері кіно, демонстрація кращих роботи фестивалю іншим учасникам і всім бажаючим глядачам.

08.05.2018