КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч поколінь

Остання субота травня – особливий день у житті університету. Адже Київський національний університет технологій та дизайну з приємними хвилюваннями зустрічає своїх випускників всіх років.

 

Як і завжди, гостинна актова зала була переповнена тими, хто завітав на зустріч з молодістю, за зустріч зі своїми однокурсниками та викладачами.

Ми радісно зустрічаємо кожного і пишаємося вами – вченими, державними діячами, керівниками численних підприємств провідних галузей народного господарства, прекрасними спеціалістами обраної справи, чудовими людьми.

З вітальним словом виступив Головко Дмитро Богданович. Він з радістю на очах подякував кожному за «пам’ять», яку зберігають випускники про КНУТД. Про сьогоднішні досягнення університету розповів ректор Іван Грищенко. «Наші випускники – провідники традицій, які зберігаються та передаються з покоління в покоління». Іван Михайлович побажав усім любові, здоров’я, добра, миру та злагоди.

 

Географія зустрічі охоплювала не лише міста України, але й гостей з Америки, Канади, Молдови та Латвії. Приємно було слухати цікаві історії з життя Іллі Гіріна, який завітав до нас зі Сполучених Штатів Америки. Не менш захоплюючою була розповідь Василя Друзенка, який переїхав до столиці Канади декілька десятків років тому.

Ілля Гірін (США) Василь Друзенко (Канада)

Тепло зустрічаємо і тих, хто вже не працює в університеті, але знайшли можливість завітати до рідної Alma Mater та бути в цей день разом з нами на «Зустрічі поколінь».

Виступ Вадима Крищенка

Неймовірне виконання Михайла Брунського

Народний артист України Вадим Крищенко, заслужений артист України Михайло Брунський та творча молодь Центру культури та мистецтв, подарували музичні, хореографічні та вокальні подарунки всім гостям.

  

  

Хай ця зустріч надихає кожного з нас, додасть здоров’я, бадьорості та продовжує славетну й добру традицію.

26.05.2018