КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Веселий фінал весни в КНУТД

Фінал Ліги сміху КНУТД, на який чекало все студентство університету, відбувся наприкінці весни та завершив весняний сезон жартів у 2018 році. У фінал пройшли команди: збірна факультетів «Кайфун» - півфіналіст Студентської ліги сміху міста Києва, збірна факультетів «Паб 1930», яка також брала участь в 1/8 Студентської ліги сміху міста Києва, збірна іноземних студентів «Дружба народів», команда МКТ «Deadline», команда МКТ «Нелегали».

 Кожна команда мала право вибороти весняний Кубок Ліги сміху КНУТД у таких конкурсах, як представлення команди та полотно на задану тему. Теми досить цікаві та сучасні: «Паб 1930» – гаджети та інноваційні технології, «Кайфун» – блогери та соціальні мережі, «Deadline» – майстер-класи та стартапи, «Дружби народів» – телебачення та інтернет, «Нелегали» – хайп, фріки та нестандартне уявлення про життя. У другий конкурс потрапили не всі команди: на жаль, команда «Нелегали» у проміжному батлі не змогла впоратись із зворотною розминкою.

Оцінювало виступи вельмишановне журі, до складу якого ввійшли: Дубневич Ярослав – актор театру і кіно, фіналіст Одеської і полуфіналіст Київської ліги сміху у складі команди «Бомба-ракета»; Ігор Нагорний – чемпіон Київської ліги сміху 2017 року у складі команди «Род-Айленд»; Вадим Шаповалов – актор, ведучий, учасник Київської ліги сміху у складі команди «Маленький нюанс»; Анна Самініна – режисер, актриса; Роман Кожушко – голова первинної профспілкової організації студентів КНУТД.

Вирішальним для отримання Кубку став музичний батл. Команді треба було докласти максимум зусиль, щоб вдало та смішно доповнити або закінчити приспів відомої пісні. Батл вийшов дуже цікавим і повен несподіванок, команди йшли нога в ногу. За рішеннями журі поступово виходили команди і в кінці вибір став між командою «Deadline» та «Кайфун». З рахунком більшим на один бал від суперників, перемогла команда «Deadline».

Вітаємо власників весняного Кубку Ліги сміху КНУТД!

 

 

Що таке Ліга сміху?

Ліга сміху – це акторська гра, нові емоції, дружба, редактура у суворого тренера, відповідальність, пошук реквізиту по гуртожитку, команда підтримки. Ліга сміху – це переписати за ніч сценарій.  Ліга сміху – це навчитися танцювати, коли команда просить. Ліга сміху – це співати, коли жодної ноти не знаєш. Ліга сміху – це бути з деканом в одній команді. Ліга сміху – це любов до університету.

Ліга сміху – це спосіб життя!

Дякуємо адміністрації університету за підтримку, студентському самоврядуванню за організацію, студентському профкому за цікаві призи!

 

 

 

Якщо по поважній причині Ви пропустили фінал Ліги сміху КНУТД – не біда:

15.06.2018