КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA RU EN
Наші публікації Наукові статті Матеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокна Міжнародні видання

Хлєбнікова Н. Б. Споживні властивості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини в умовах підвищеної вологості / Н. Б. Хлєбнікова, А. Г. Данилкович, Н. В. Омельченко // Scientificjournal «ECONOMICSANDFINANCE» : PROBLEMSOFSOCIALANDECONOMICDEVELOPMENTOFBUSINESS. - 2014. -V. 2. - Р. 53-60.

Показано, що гідрофобізований хутряний велюр з овчин має суттєво вищі рівні показників експлуатаційних, гігієнічних та естетичних властивостей як у звичайних умовах, так і в умовах підвищеної вологості.

Завантажити