КНУТД СЕРЕД ТОП-100 КРАЩИХ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШКІЛ СВІТУ
КНУТД

Київський національний університет технологій та дизайну
Наші публікації Наукові статті Економіка, фінанси, менеджмент Наукове фахове видання «Вісник Київського національного університету технологій та дизайну, Bulletin of the Kiev National University Technologies and Design» 2014-4

ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

САВЕНКО Ю.М. 

Мета. Виявлення проблем та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств.

Методика. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки.

Результати. У ході дослідження ринку виявлення зовнішніх факторів, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства.

Наукова новизна. Пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку.

Практична значимість. Можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку. Завантажити

Ключові слова: ринок громадського харчування, конкурентоспроможність, підприємство, STP-маркетинг.