КНУТД СЕРЕД ТОП-100 КРАЩИХ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШКІЛ СВІТУ
КНУТД

Київський національний університет технологій та дизайну
Наші публікації Наукові статті Економіка, фінанси, менеджмент Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» 2014-2

Аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупу в Україні

Броварська Н. О., Лабурцева О. І. 

У статті проведено аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупів та соусів в Україні. Досліджено статистику виробництва, імпорту та експорту кетчупу, розроблено прогноз обсягу продажів на 2014-2016 роки. Надано характеристику конкурентної ситуації на ринку, особливостей споживання товару, мотивів, якими керуються споживачі при виборі продукції. Визначено пріоритетні напрями розвитку переробних підприємств агропромислового сектору України. Завантажити

Ключові слова: аналіз ринку, ринок кетчупів та соусів, обсяги виробництва, імпорту та експорту, прогноз продажів, конкурентна ситуація