КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Наші успішні випускники стають нашими партнерами у підготовці кадрів та науковій діяльності

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася робоча зустріч ректора університету, академіка Грищенка Івана Михайловича з директором Українського наукового інституту сертифікації (UniCERT) паном Михалко Романом Олександровичем.

Пан Михалко Р.О. є випускником нашого закладу вищої освіти і на сьогодні очолювана ним компанія є лідером галузі з сертифікації медичного обладнання та виробів медичного призначення. Протягом останніх чотирьох років на її базі пройшли практичну підготовку та стажування понад 80 студентів факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій. Декілька з них сьогодні плідно працюють у цій компанії.

Під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці та її розширення з метою проведення спільних наукових досліджень, семінарів, конференцій, стажування та надання робочих місць студентам університету.

У зустрічі також взяли участь проректор з освітньої діяльності пані Гаркавенко С.С. декан факультету МКТ пан Зенкін М.А. та завідувач кафедри КІТВТ пан Здоренко В.Г.

Зустріч відбулася у теплій дружній атмосфері.

 

 

Під час візиту пан Михалко Р.О. також із зацікавленістю ознайомився з науково-дослідними та навчально-науковими лабораторіями університету, зокрема, аналітично дослідною випробувальною лабораторією «Текстиль-ТЕСТ» (завідуюча – пані Дмитренко Л.А.), лабораторними базами факультетів Індустрії моди та Хімічних та біофармацевтичних технологій. Під час відвідування КНУТД на запитання пана Михалко Р.О. відповідали пані Мокроусова О.Р., пан Бессарабов В.І., пані Гаркавенко С.С. та інші представники університету.

Зацікавлені сторони виразили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

07.03.2019