КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИХОВНА РОБОТА ТА СПІЛЬНІ ЗАХОДИ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

Від початку весняного семестру викладачі та куратори факультету управління та бізнес-дизайну активізували культурну, виховну та просвітницьку роботу зі студентами.

Так, у березні з нагоди відзначення Масниці (або сирного тижня), яке в українській традиції вважалося святом зустрічі весни, за ініціативи кураторів Золковера А.О., Бугас Н.В. і студентів кафедр фінансів та бізнес-консалтингу й управління та смарт-інновацій, було організовано веселий та смачний майстер-клас із приготування та дегустації традиційних для цього свята страв.

 

Метою заходу було ознайомити здобувачів з історією виникнення свята Масниці, з його прикметами та традиціями, розширити й поповнити знання здобувачів про традиційні українські свята, продовжити формування національної самосвідомості. Загалом свято пройшло у теплій, дружній, майже родинній атмосфері, а вражень від нього лишилось щонайменше на цілий рік.

 

Квітень куратори кафедри фінансів та бізнес-консалтингу, Золковер А.О., Коваленко Д.І., Батрак О.В., почали з відвідування студентського гуртожитку. Поцікавились у коменданта про дисципліну студентів, провели виховну роботу щодо дотримання порядку у приміщеннях, ще раз нагадали алгоритм дій при повітряній тривозі.

У неформальній обстановці, під час чаюванні, студенти продемонстрували, якою літературою цікавляться поза навчальним процесом, чим приємно вразили викладачів. Студентам сподобався формат зустрічі, було обговорено програму наступних заходів.

У квітні за ініціативою студентів факультету управління та бізнес-дизайну, які проживають у гуртожитку №5 відбулась перша весняна толока спільно з викладачами факультету. Студенти та викладачі прибирали територію поряд з гуртожитком, білили дерева, фарбували, вносили добрива, висаджували рослини.

 

 

У цілому толока пройшла дружньо, весело та активно. Втомлені, але задоволені результатами спільної праці студенти та викладачі домовились, що саме будуть робити та висаджувати під час наступної толоки. Дякуємо всім, хто приєднався та взяв участь у такій важливій справі!

29.04.2024