КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ КУЛЬТУРИ І КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ КНУТД В РАМКАХ ТИЖНЯ ГОСТИННОСТІ

26 квітня 2024 року представниками Навчально-наукового інституту культури і креативних індустрій (ННІККІ) КНУТД проведено інформативну зустріч із майбутніми абітурієнтами. Представники університету зустрілись із учнями Андрущійвського ліцею №1, Андрущійвського ліцею №2, Гальчинського ліцею, Вчорайшенського ліцею, Ружичанського ліцею Житомирської області.

Директорка Навчально-наукового інституту культури і креативних індустрій Лідія Макаренко проінформувала про структуру нашого Інституту та КНУТД.

Про кожну освітню програму нашого Інституту детально презенту ватували представники кафедр:

  • «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі», «Туризм» (зав.кафедри, проф. Олена Степанова, доц. Олексій Тонких);
  • «Візуальне мистецтво та менеджмент культурних проєктів», «Соціальні комунікації», «Менеджмент соціокультурної діяльності» (доц. Дарина Черняк);
  • «Акторська майстерність та продюсування» (зав.кафедри, гарант Анфіса Коленко);
  • «Цифрове мистецтво» (доц. Інга Єрмак).

В рамках Дня відкритих дверей ННІККІ Кафедра сценічного мистецтва і культури провела зустріч із майбутніми абітурієнтами.

Акторська майстерня Віталія Кіно взяла найактивнішу участь в цьому заході, адже саме Майстерня цього року здійснює набір студентів.

Зустріч з потенційними майбутніми здобувачами освіти перетворилася на справжнє свято! Від знайомства, через неформальне спілкування, творчу програму, - до дружніх обіймів теперішніх і майбутніх студентів.

Учнів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №138 з поглибленим вивченням предметів природничого циклу міста Києва зустріла та провела цікаву екскурсію університетом завідувачка кафедри Анфіса Коленко.

Участь у власне творчій програмі взяли студенти 2го та 4го курсу нашої Майстерні. Анна Новобранец, Владислав Карпов, Євгенія Гіленко, Софія Славінська та Анастасія Крякова.

Вони показали уривки з курсових робіт «Земля» за О. Кобилянською, «Маруся Чурай» за Л. Костенко та «Ніч перед Різдвом» за М. Гоголем.

Сподіваємось побачити сьогоднішніх абітурієнтів студентами Київського національного університету технологій та дизайну.

29.04.2024