КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ ННІІІТ КНУТД НА ЕКСКУРСІЇ У ТОВ «EPAM SYSTEMS»

6 квітня 2024 року студенти і науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ) відвідали офіс Товариства з обмеженою відповідальністю «EPAM Systems». Делегацію  очолювали Ігор Панасюк, директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД та Дмитро Стаценко, завідувач кафедри КІЕМ.

Візит було організовано Наталією Поліщук, менеджером освітніх програм «EPAM Campus» у Центральному регіоні за підтримки Дениса Гриньова, керівника «EPAM Campus UA».

«EPAM Systems» — американська ІТ-компанія, виробник замовного програмного забезпечення, спеціалізується на консалтингу. Штаб-квартира компанії розташована у Ньютауні, а її відділення представлені в 55 країнах світу. Понад 50000 співробітників працюють у європейських, азійських та американських офісах компанії.

Упродовж багатьох років ТОВ «EPAM Systems» співпрацює з КНУТД у сфері сучасних інформаційних технологій, спрямованих на підвищення рівня підготовки здобувачів освіти, підвищення кваліфікації фахівців Університету і є дієвим стейкхолдером освітніх програм за спеціальностями 123 – «Комп’ютерна інженерія», 124 – «Системний аналіз», 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Під час зустрічі студентам було продемонстровано сучасні приміщення у яких працюють співробітники ТОВ «EPAM Systems», технічне та програмне забезпечення, можливості, як вертикального так і горизонтального розвитку під час роботи в компанії. Студенти відвідали музей допомоги ТОВ «EPAM Systems» Збройним силам України.

У рамках візиту відбулося обговорення шляхів вдосконалення освітньо-професійних програм за спеціальностями 123 – «Комп’ютерна інженерія», 124 – «Системний аналіз», 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Представники компанії надали корисні пропозиції, які будуть враховані в освітньому процесі.

Ми щиро вдячні співробітникам ТОВ «EPAM Systems» за плідну співпрацю, підтримку та цікаві зустрічі!

07.05.2024