КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підсумки ІІ-го Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE) «Перспективні матеріали та процеси в прикладній електрохімії»

В рамках святкування дня науки та дня Європи в Україні успішно відбувся  ІІ-гий Студентський сателітний регіональний симпозіум Міжнародного Електрохімічного Товариства (МЕТ) «Перспективні матеріали та процеси в прикладній електрохімії» в роботі якого прийняло участь понад 50 науковців з 5 країн світу (Нідерланди, Республіка Білорусь, Литовська Республіка, Грецька Республіка, Україна).

З вітальним словом до молодих науковців звернулися проректор з інноваційної та наукової діяльності В.В. Каплун, декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій О.П. Баула, завідувач кафедри електрохімічної енергетики та хімії В.З. Барсуков, завідувач кафедри технології електрохімічних виробництв НТУУ «Київський Політехнічний Інститут»  ім. І. Сікорського О.В. Лінючева та завідувач кафедри хімії, технології електрохімічних виробництв і матеріалів електронної техніки Білоруського державного технологічного університету О.О. Чернік, які відмітили велику значущість цієї події в стінах нашого університету та високі здобутки молодих науковців, а також побажали процвітання та подальшої плідної співпраці.

За результатами роботи симпозіуму були нагороджені учасники за кращу усну доповідь.

За кращу постерну доповідь нагороди отримали молоді вчені з Литовської та Білоруської Республік, Міжвідомчого відділення електрохімічної енергетики НАН України та  НТУУ «Київський Політехнічний Інститут» ім. І. Сікорського, а також учасники отримали сертифікати та колективну монографію.

Ця подія стала підґрунтям для нових наукових звершень по всьому світу!

19.05.2017