КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

 

Обов’язкова анотована дисципліна здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми

ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 

ОПИС МОДУЛЯ

 

Назва модуля: Виробнича практика.

Тип модуля: обов’язковий.

Семестри: 4, 6, 8.

Обсяг модуля: загальна кількість годин – 540; кількість кредитів ЄКТС – 18.

Результати навчання:

знати: особливості діяльності та тенденції розвитку підприємства; організацію виставкової діяльності і систему підготовки виставок, організацію логістичного сервісу;

вміти виконати індивідуальне завдання з організації виставкової діяльності;

здатен продемонструвати проведення аналізу господарської діяльності за останні два звітних періоди.

Програмні результати навчання: ПРН 2, ПРН 3, ПРН 4, ПРН 6, ПРН 15, ПРН 16, ПРН 24 , ПРН 25 , ПРН 28. 

Необхідні обов’язкові попередні та супутні модулі (пререквізити і кореквізити): підприємницькі ризики у готельно-ресторанному бізнесі; організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі; основи проектування підприємств в готельно-ресторанному бізнесі, стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

Зміст навчального модуля: нормативно-правові аспекти організації та ведення бізнесу в різних галузях економіки; дослідження особливостей діяльності бази практики та тенденцій галузевого розвитку;  методика аналізу готельно-ресторанної справи, оцінки її фінансового стану та ефективності використання окремих ресурсів; особливості організації підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі; методика проектування логістичних систем; формування професійних якостей (здатність володіти собою, проявляти ініціативність, самостійно навчатися).

Види навчальних занять: консультація.

Форми навчання: денна, заочна, заочна (дистанційна).

Методи навчання: словесний, пояснювально-демонстраційний, репродуктивний, дослідницький, метод проблемного викладання.

Методи контролю: усний, письмовий (щоденник  і звіт з практики).

Форми підсумкового контролю: залік (семестр 4, 6, 8).

Засоби діагностики успішності навчання: індивідуальні завдання, перелік тем, питання для підсумкового контролю.

Мова навчання: українська.