КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підписання Великої хартії університетів

Сьогодні, 18 вересня, у рамках заходів з відзначення 800-ї річниці з заснування Університету Саламанки (Іспанія) відбулась 30-та Асамблея співтовариства Великої хартії університетів. Під час засідання Асамблеї було проведене урочисте приєднання нових університетів-учасників. Наш університет, як один з провідних в Україні, в особі ректора академіка Івана Михайловича Грищенка, також поставив підпис та долучився до елітної європейської академічної спільноти університетів, цим ще раз підтвердивши основні цінності, права і обов'язки університету як ключової освітньо-культурної інституції суспільства.

Підписавши Хартію, університет засвідчив свою належність до академічної співдружності, яка, долаючи політичні та соціальні бар'єри, формує принципи інтеграції Європи в суспільство, що надає всім громадянам необхідні права та свободи, різноманітні порівнювані й адекватні послуги у сфері культури, науки та освіти.

Вітаємо співробітників та студентів з цією визначною подією, адже це результат спільної наполегливої праці всього колективу університету!

 

Посилання: https://knutd.edu.ua/pod-ta-publkats/news/12014

16.10.2018