КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підписання угоди про співробітництво між Київським національним університетом технологій та дизайну та Вищою лінгвістичною школою у м. Ченстохові (Республіка Польща)

1 березня 2017 року у стінах нашого університету за ініціативою факультету економіки та бізнесу було підписано Угоду про співробітництво між Київським національним університетом технологій та дизайну та Вищою лінгвістичною школою у м. Ченстохові (Республіка Польща). Підписання цієї угоди надає можливість нашим студентам паралельно здобувати вищу освіту у Польщі за обраними економічними спеціальностями та отримати дипломи, які визнані як в Україні, так і в Європейському Союзі.

На зустрічі з нагоди підписання угоди були присутні: ректор Київського національного університету технологій та дизайну, академік Іван Михайлович Грищенко, віце-президент Вищої лінгвістичної школи у м. Ченстохові пан Томаш Кук, директор ДВНЗ «Київський механіко-технологічний коледж» Ігор Володимирович Шкарлат, декан факультету економіки та бізнесу Олександра Володимирівна Ольшанська, декан факультету підприємництва та права Людмила Михайлівна Ганущак-Єфіменко, завідувач кафедри бізнес-економіки Альона Олексіївна Мельник.

 

Під час зустрічі було обговорено стратегічні напрями майбутньої співпраці нашого університету як з Вищою лінгвістичною школою у м. Ченстохові, так і з Київським механіко-технологічним коледжем у напрямку координації дій щодо спільної участі в підготовці бакалаврів та магістрів, реалізації майбутніх проектів та створення відповідних умов. Зокрема, в рамках дії угоди було започатковано створення спільної науково-методичної ради щодо узгодження навчальних планів та освітніх програм, запровадження програми дистанційної освіти у навчальний процес, шляхом використання сучасних інтерактивних технологій (E-learning).

Співпраця між університетами передбачає проведення спільних досліджень у рамках наукових програм та грантів, організацію міжнародних наукових конференцій, семінарів та круглих столів, видання спільних наукових та навчально-методичних публікацій.

Підписання угоди про співробітництво між університетами сприятиме створенню умов для подальшого розвитку міжнародної академічної мобільності  наших студентів, аспірантів та викладачів, надасть їм можливість приймати участь в різноманітних наукових, навчальних або навчально-дослідницьких програмах, сприятиме підвищенню якості освіти, розвитку міжкультурного обміну, підготовці майбутніх висококваліфікованих фахівців. 

03.03.2017