КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Фінал кубку ректора КНУТД з КВК 2017

За підтримки Студентського Парламенту, центру культури та мистецтв 11.05.2017 в Київському Національному Університеті Технологій та Дизайну пройшов фінал кубку Ректора КНУТД з КВК 2017. У фіналі зустрілись команди: факультету МКТ «Дедлайн», збірна факультетів «Вінігрет», ФІМ «Полуничний джем», студенти-іноземці «Дружба народів», ФПП «Лева і Права».

 

 

 

А оцінювало виступ вельмишановне журі, до складу якого ввійшли: Олег Маслюк – актор студії Мамахохотала, головний герой скетч-шоу «Маслюки»; Дмитро Ковальов – актор команди «Заинька» Ліги Сміху; Віталій Шаповалов – незалежний експерт, керівник молодіжної студії *СамАстолица*; Андрій Шевчук – представник «1+1 медіа»; Роман Кожушко – голова первинної профспілкової організації студентів КНУТД.

  

 

Право на перемогу команди виборювали у таких конкурсах: візитівка, розминка (формат дуатлон), конкурс капітанів, музичне домашнє завдання. Учасники кожної з команд доклали максимум зусиль та показали все, на що здатні. Підтримували та вітали учасників КВК 2017 солістки народного вокального ансамблю Смайл.

Як в двох півфіналах, так і на фіналі думка глядачів та журі співпадала. Перемогу здобула команда факультету МКТ «Дедлайн» з результатом 12,4 бали. Друге місце виборола команда факультету індустрії моди «Полуничний Джем» - 11,6 балів. Третє місце посіла команда факультету підприємництва та права «Лева і Права» - 10,4 бали. Четверте місце вибороли студенти-іноземці «Дружба народів» - 9,4 бали. Збірна факультетів «Вінігрет» здобула п’яте місце з результатом 9,0 балів.

  

  

 

Дякуємо всім, хто прийшов підтримати команди, і вітаємо команду, яка в цьому році отримала такий бажаний Кубок Ректора!

 

 

16.05.2017