КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вітаємо команду Київського національного університету технологій та дизайну з перемогою у Конкурсі бізнес-планів LeaderShip для молоді міста Києва!

У Київському національному університеті технологій та дизайну 21 травня 2017 року відбувся підсумковий етап та урочисте нагородження переможців Конкурсу бізнес-планів LeaderShip.

Команди, які вийшли у фінал конкурсу, презентували та захищали свої бізнес-проекти перед експертами, менторами та інвесторами.

У фінальній частині конкурсу приймали участь команди від Київського національного університету технологій та дизайну, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного авіаційного університету, НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана  та інших вищих навчальних закладів міста Києва, які готували свої проекти під керівництвом досвідчених менторів.

Після проведених серії занять від провідних бізнес-тренерів, які відбувались протягом квітня-травня на базі Київського національного університету технологій та дизайну, рівень підготовки бізнес-проектів вражав своїм професіоналізмом та креативністю.

Особливо слід відмітити надзвичайний рівень підготовки команд факультету економіки та бізнесу, адже саме вони стали переможцями та зайняли перше та друге місце у Конкурсі.

Безумовними лідерами, які посіли  1 місце на Конкурсі бізнес-планів LeaderShip стала команда  студентів 4 курсу факультету економіки та бізнесу - Скочко Жанна Вікторівна, Животок Едуард Борисович, Романко Аліна Юріївна на чолі з капітаном команди, аспірантом кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Несенюком Євгенієм Сергійовичем при підтримці доцента кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Бєлялова Талята Енверовича. Представлений ними проект «ДоломітБіо», спрямований на забезпечення аграрногосектора України високоякісним добривом, яке що здатне зайняти провідне місце не тільки на ринку України, а й на ринках інших країн світу. Саме тому цей проект отримав свого інвестора та має всі шанси стати справді успішним бізнесом в Україні.

Друге місце посіла команда студентів 3 курсу, які навчаються на спеціальностях кафедри бізнес-економіки ФЕБ - Григорець Людмила Русланівна, Пруднікова Ніна Вікторівна, Сінілкіна Анна Валеріїївна, Губенко Людмила Дмитрівна при підтримці їх ментора, професора кафедри бізнес-економіки Воронкової Таїсії Евгенівни з  проектом «Washhouse KNUTD», який являє собою створення міні-пральні для студентів, які проживають в гуртожитках. Наші студенти показали високий клас у підготовці та презентації проекту, за що отримали високі оцінки від журі та менторів. На фото – команда Євгена Несенюка зі своїм потенційним інвестором, відомим бізнесменом та громадським діячем - Сеїт-Бекіром Сулеймановим.

Завдяки плідній співпраці з бізнес-тренерами та спеціалістами, яких запрошували представники Київського молодіжного центру для проведення тренінгів, особливо Олексію Кошелеву, стало можливим реалізовувати справжні сучасні бізнес-проекти, що доводить: «Молодіжному бізнесу в Україні бути!».

Виражаємо щиру подяку представнику Київського молодіжного центру Юрію Погребняку за високий рівень організації Конкурсу,за його активну життєву позицію та соціальну відповідальність у справі підтримки молодіжного підприємницького руху! Щиро дякуємо всім менторам, коучерам та інвесторам, які приймали участь у Конкурсі та зробили свій внесок у розвиток молодіжного бізнесу!

29.05.2017