КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПОГЛИБЛЕННЯ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ НА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХОДАХ 24-ГО МІЖНАРОДНОГО ТУРИСТИЧНОГО САЛОНУ «УКРАЇНА» - UITM’2017

В основі підвищення ефективності підготовки кадрів лежить формування професійних компетенцій студентів. Розв’язання цієї проблеми сприяє забезпеченню готовності майбутніх фахівців до творчої праці, освоєнню і впровадженню інноваційних технологій та засад сталого розвитку,  формуванню в них  наукового світогляду.

У цьому контексті та з метою поглиблення фахової підготовки й набуття професійних компетенцій, студенти 2-4 курсів факультету економіки та бізнесу, які навчаються на  освітній програмі «Туристичний бізнес», відвідали заходи ділової програми профільної туристичної виставки - 24 Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2017.


Так, 5 жовтня  студенти 3 курсу групи БМТБ-1-15 Дмитро Поліщук, Анатолій Бардін, Олександр Шевцов, Людмила Федоренко, Анастасія Шевель та Дарина Шендра взяли участь у засідання Круглого столу, присвяченого активізації екологічного туризму в Україні. Організаторами заходу виступили Департамент туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Українська асоціація активного та екологічного туризму. В ході засідання студенти взяли участь в обговоренні особливостей створення та розвитку базової інфраструктури для успішного розвитку туристичних територій в Україні, а також утримання шляхів для активного туризму та їх значення для розвитку територій.


Студенти 3 курсу групи БМТБ-1-15 Андрій Дуплік, Дмитро Цегельнюк, Агнеса Єлісєєва, Ірина Талько та Юлія Ісаченко відвідали конференцію «MICE 2017: діловий туризм – Україна - Україна як європейська MICE дестинація», організатором якої виступила Асоціація ділового туризму України. Під час проведення конференції наші студенти висловили власну думку стосовно місця України на світовій мапі ділового туризму та індустрії зустрічей.


Студенти групи БМТБ-1-15 Катерина Васильківська, Інна Яценко-Андріїшина та Дмитро Рісухін, а також студенти 4 курсу групи БМТБ-1-14 Євгеній Бобко та Софія Кононенко в ході відвідання виставкових стендів мали змогу познайомитися з представниками туристичного ринку України та дізнатися про основні тенденції його розвитку.


Студентки 2 курсу БМТБ-1-16 Юлія Тимошенко та Анна Слюсар взяли участь у роботі «24 Міжнародного туристичного салону «Україна» - UITM’2017» в якості представників журналу «Міжнародний туризм» та охоче поділилися досвідом організації та роботи на виставці зі своїми одногрупниками, а після активного обміну досвідом і враженнями наші студенти Катерина Пушкар, Марина Антонова, Валерія Городецька, Катерина Подобна, Євгенія Гордєєва, Вікторія Тригуб та Руслана Ємець відвідали профільні семінари, що стосувались організації туризму на Маврикії та Шрі-Ланці та дізнались про особливості визначених туристичних заходів.

 

Безумовно, цей плідний день подарував нашим студентам -відвідувачам виставки позитивні емоції та гарний настрій, саме тому з нетерпінням чекаємо весняний UITT-2018 – обіцяли, що буде весело і цікаво!

 

12.10.2017