КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч студентів КНУТД з експертом зі створення контенту для бізнесу, тренером навчальних програм з контент-маркетингу Олексієм Аль-Ватаром

У Київському національному університеті технологій та дизайну в рамках святкування дня маркетолога відбулася зустріч студентів спеціальності «Маркетинг» з тренером навчальних програм з контент-маркетингу Олексієм Аль-Ватаром.

Тема бесіди була присвячена проблематиці пошуку та генерування ідей для написання контент-матеріалу, використовуючи досвід, думки, стосунки, ставлення до предмету статті тощо. Також ОЛЕКСІЙ АЛЬ-ВАТАР схематично зобразив алгоритм написання ефективної конвент-статті. Після чого продемонстрував його прикладне застосування при підготовці текстового матеріалу. В рамках майстер-класу кожен студент спробував написати 10 ідей для тематики контент-статті.

За допомогою прикладів реальних ситуацій із здобутого особистого досвідуОЛЕКСІЙ АЛЬ-ВАТАР поділився зі студентством способом мислення щодо отримання грошей у винагороду за власні навички та вміння.

У форматі зустрічі «питання-відповіді» студенти мали змогу поставити найактуальніші питання стосовно принципів роботи контент-маркетингу в бізнесі, взяти участь у жвавій дискусії на тему побудови ефективних соціальних комунікацій, отримати корисні поради щодо їх майбутнього професійного розвитку.

Щиро дякуємо Олексію Аль-Ватару за цікаву прикладну інформацію та очікуємо наступних зустрічей!

12.10.2017