КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ВЛАСНИКА ПРОВІДНОГО ТУРОПЕРАТОРА УКРАЇНИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТУРИСТИЧНИЙ БІЗНЕС» ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ

У Київському національному університеті технологій та дизайну  для студентів 3 та 4 курсів факультету економіки та бізнесу, які навчаються за  освітньою програмою «Туристичний бізнес», за ініціативою к.е.н., доцента кафедри бізнес-економіки Костинець Валерії Володимирівни відбувся майстер-клас від власника одного з провідних туроператорів автобусних турів в Україні DAV-club, співвласника компаній «Cruise Club» та «Клуб найкращий подорожей» Давіда Пілояна.

 

Під час майстер-класу у позитивній та невимушеній атмосфері наш гість поділився зі студентами власним досвідом організації круїзних подорожей у всьому світі, зупинившись на всіх нюансах та «підводних каменях», з якими стикаються менеджери туристичних компаній у процесі організації та бронювання круїзів. Також пан Давід Пілоян поділився власними враженнями перебування у круїзі та підкреслив, що даний вид відпочинку не є наразі надто дорогим і є досить доступним широкому загалу споживачів туристичних послуг.

Протягом заняття наші студенти буквально засипали пана Давіда питаннями щодо особливостей лайнерів та круїзних маршрутів, а дехто навіть виявив бажання в майбутньому пройти стажування на круїзних лайнерах.

Студенти 4 курсу Євгеній Бобко, Софія Кононенко, Нікіта Тукін разом зі студентами 3 курсу Олександром Дейнекою, Дмитром Поліщуком, Анастасією Шевель, Іриною Талько взяли участь в діловій грі, збудованій на основі бізнес-симуляції «У круїзі», змодельованої запрошеним фахівцем  для засвоєння і закріплення  матеріалу майстер-класу.

Після закінчення заняття пан Давід Пілоян особисто поспілкувався з кожним студентом, поділився власним досвідом роботи у туризмі та порадив студентам постійно вдосконалювати вже набуті знання та навички у сфері туристичного бізнесу та ніколи не здаватися на шляху до своїх цілей.

 За активну громадську позицію, соціальну відповідальність, чуйність та творчий підхід до загальної справи особлива  подяка від викладачів та студентів пану Давіду Пілояну за приділений час та неймовірно цікавий майстер-клас!

31.10.2017