КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! Команда КНУТД перемогла в одній із номінацій конкурсу спільних українсько-литовських науково-дослідних проектів

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про співробітництво в галузі науки, освіти і культури, Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти і науки Литовської Республіки на 2016-2020 роки, Протоколу шостого засідання двосторонньої українсько-литовської комісії зі співробітництва у сфері науки та технологій, Міністерство освіти і науки України, Міністерство освіти і науки Литовської Республіки та Науково-дослідна рада Литви провели конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проектів для реалізації у 2018-2019 рр. та визначили 11 університетів переможців від кожної країни. У конкурсі брали участь лабораторії, науково-дослідні групи вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ обох країн.

Серед переможців і команда Факультету підприємництва та права (декан д.е.н. проф. Ганущак-Єфіменко Л.М) Київського національного університету технологій та дизайну, очолювана д.е.н проф. Щербак Валерією Геннадіївною – завідувачем Кафедри підприємництва та бізнесу.

За підтримки Проектного офісу, командою факультету спільно з науковцями Вільнюського Університету прикладних наук був розроблений науково-дослідний проект на актуальну тему нашого сьогодення: «Українська освітня платформа (для демобілізованих солдатів АТО) – навчальна дорожня карта «Крок до підприємництва», який успішно пройшов наукову експертизу, що проводилися паралельно в обох країнах і став переможцем у своїй номінації й одержить фінансування для його впровадження.

Така непересічна подія є черговим підтвердженням високого міжнародного рівня компетентності науковців Київського національного університету технологій та дизайну і надихає усіх співробітників вишу до подальшої активізації проектних ініціатив та участі у міжнародних конкурсах.

02.11.2017