КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Життя яке ми творимо! Студент-профспілка-університет!

Для університету важливими є шанобливі, радісні і життєдайні стосунки між нашим студентством. Ціллю студентської профспілки та університету є виховання не лише раціонального потенціалу стосунків, але й культурного, спортивного розвитку нашої молоді. Молодь сьогодення заслуговує на цілісне сприйняття світу і потребує цілісного навчального процесу,  який, крім розуму, включає етичні та загальні людські цінності. Важливою є якість -  у стосунках, викладанні, освіті, просторі, в якому ми перебуваємо. Якість — це наша філософія стосунків, вона говорить нам, що за тим хтось був, працював, турбувався.

З цією метою адміністрація університету різнобічно сприяє розвитку молодіжних студентських громадських організаціях, які в свою чергу вносять свій вклад у формування особистості сучасної молодої людини.

І звичайно Первинна профспілкова організація студентів  Київського національного університету технологій та дизайну не стоїть осторонь. Вже стало традицією кожного літа та зими проведення виїзних заходів на оздоровчих курортах Азовського моря та Карпат, де студенти окрім оздоровлення беруть участь та навчання у побудові соціальних відносин.

Літо 2017 року наше студентство провело на чарівному, теплому та мальовничому Азовському морі, а саме у місті – Бердянськ!

Цього річ  всі бажаючі студенти університету  мали змогу насолодитись відпочинком на узбережжі моря – м’якенький пісок, лагідне Азовське море, просторий пляж зробили ці дні незабутніми.

Але літо це вже минуле, а зараз ми з невгамовним бажанням дивимось у майбутнє на здачу сесій та сніжні карпати і курорт “Буковель”,  вкотре університет разом з студентською профспілкою готує для  студентства незабутню зиму наповнену емоціями, новими знаннями, навиками та бажанням скорення нових гірських та карєрних вершин.

Всіх бажаючих студентів запрошуємо у студентську профспілку для надання детальної інформації.

Завжди Ваша студентська профспілка!

02.11.2017