КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Активна профорієнтаційна робота – запорука успішної вступної кампанії

На минулому тижні провідні науково-педагогічні працівники кафедри прикладної екології, технології полімерів та хімічних волокон на чолі з завідувачем кафедри професором, доктором технічних наук Плаван В.П. провели низку зустрічей з учнями і викладачами освітніх закладів м. Ічня Чернігівської області:

-         Ічнянський професійно-аграрний ліцей

-         Ічнянська гімназія імені Васильченка

-         Ічнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Ічнянської районної ради Чернігівської області.

 

Проф. Плаван В.П. зробила презентацію основних напрямів діяльності кафедри (див. нижче), ознайомила майбутніх абітурієнтів з правилами прийому на 2018 рік. Доцент Ляшок І.О. ознайомила слухачів з перспективами працевлаштування випускників кафедри.

Особливу зацікавленість у продовженні навчання за напрямом Хімічні технології та інженерія виявили студенти Ічнянського професійного аграрного ліцею за спеціальністю  Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.

Результатом зустрічей стало підписання договорів про входження в навчальний науково-виробничий комплекс при Київському національному університеті технологій та дизайну

-         ДПТНЗ «Ічнянського професійного аграрного ліцею»

-         Відділу освіти Ічнянської райдержадміністрації.

Учасники зустрічей з вдячністю прийняли запрошення на день відкритих дверей нашого університету.

Сподіваємося, що випускники освітніх закладів м. Ічня стануть студентами Київського національного університету технологій та дизайну.

14.11.2017