КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Майстер-клас в рамках практико-орієнтованого навчання для студентів факультету економіки та бізнесу від всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік»

У Київському національному університеті технологій та дизайну було проведено майстер-клас для студентів І курсу спеціальності «Облік та аудит» (гр. БОА-17) від фахівців всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік», з якими кафедра обліку та аудиту ФЕБ має давні дружні стосунки. 

Під час заходу учасниками тренінгу було обговорено сучасні вимоги до професії обліковця. У рамках практичного обміну досвідом, студентам  було запропоновано взяти участь у конкурсі, який щорічно проводиться газетою «Все про бухгалтерський облік». Крім того, обговорювались питання подальшої співпраці в напрямах проходження студентами практики та працевлаштування. Наприкінці студенти отримали вітальні листи та навчальні матеріали, які допоможуть у цікавій формі опановувати навчальний матеріал.

 

Висловлюємо щиру подяку фахівцям газети «Все про бухгалтерський облік» за проведений тренінг, високий рівень соціальної відповідальності та небайдужість.

27.11.2017