КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентська мандрівка у місто Лева

Студентське життя сповнене можливостей, які дають змогу розвиватися у різних напрямках. Найголовніше, щоб студенти не боялися їх знаходити і бачити. Але це не про студентів факультету економіки та бізнесу. Адже наші студенти навчилися ловити хвилю можливостей ще з перших днів навчання в університеті.

Однією з таких яскравих можливостей стала участь активу студентського самоврядування факультету економіки та бізнесу у круглому столі на тему: «Якісна освіта – запорука успіху», який проводився 11 листопада 2017 року з нагоди Міжнародного дня студента у Львівському коледжі індустрії моди КНУТД. Посприяли цьому студентське самоврядування, профком та особисто ректор університету - Іван Михайлович Грищенко, який завжди підтримує студентські ініціативи.

 

Після наукової частини конференції студенти мали змогу насолодитися цікавою екскурсією містом Лева та побачити визначні пам’ятки архітектури.

«Найбільше з усіх місць нам сподобалось на львівській ратуші, адже з неї відкривається неймовірний краєвид майже на усе місто, а люди здаються маленькими. А також львівський Оперний театр. Адже велич цієї будівлі заворожує. Нам навіть на мить захотілося перенестися на декілька століть назад і відвідати цей театр саме під час вистави», - зазначають студентки нашого факультету.

 

Окрім цього наші студенти мали змогу відвідати майстерню шоколаду та львівську копальню кави, погуляти підземеллями Львову та відчути на собі усю магію цього міста.

Але це ще не все! Ця подорож ще більше згуртувала студентів і показала їм, що вони усі - одна велика і дружня родина. І вже зараз студентський актив факультету знов планує наступну поїздку.

29.11.2017