КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нові форми співпраці КНУТД з навчальними закладами

У Київському національному університеті технологій та дизайну спільно з Асоціацією «Відроджені гімназії України» відбулася Всеукраїнська конференція директорів закладів нового типу «Нові компетенції сучасного керівника навчального закладу в умовах впровадження основних положень Закону України «Про освіту» та базового навчального плану».

З привітаннями до учасників конференції звернулися Президент Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» Турянський Ярослав Володимирович, Ректор Київського національного університету технологій та дизайну Грищенко Іван Михайлович, Віце-президент Асоціації Андрієнко Анатолій Михайлович.

 

Коло питань конференції окреслювало важливість продуктивної співпраці щодо профорієнтаційної роботи, спільних наукових проектів та формування майбутнього високопрофільного технічного потенціалу України.

 

Для учасників конференції була організована змістовна екскурсія університетом та його музеями. Гості ознайомилися зі змістом програм підготовки фахівців, що здійснюють кафедри університету. Учасникам було представлено обладнання лабораторій факультетів індустрії моди, хімічних та біофармацевтичних технологій, а також мехатроніки та комп’ютерних технологій.

 

 

Зустріч була цікавою і змістовною. Чекаємо на плідну співпрацю!

07.12.2017