КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Неймовірна казка з трьома чарівниками на святкуванні Нового року факультетом економіки та бізнесу

Одного зимового вечора в нашому університеті сталася нечувана пригода! В одному місці і в один час зібралися одразу три чарівника – Святий Миколай, Санта Клаус та Юльтомтен (шведський різдвяний чарівник).

Так розпочалась новорічна феєрічна казка за участю викладачів та студентів факультету економіки та бізнесу на святкування Нового року.

Привітав викладачів та студентів факультету економіки та бізнесу з Новим роком, що наступає, ректор університету, академік Іван Михайлович Грищенко.

Після чудових привітань та побажань Івана Михайловича, розпочалась зимова казка – вистава  «Новорічні мрії»  під вічну музику «АВВА». Викладачі та студенти разом готували номери, співали, танцювали, розповідали веселі історії, поздоровляли один одного та бажали всім щасливого Нового року!

На новорічному святкуванні знайшовся час і на приємні нагородження від декана факультету Олександри Володимирівни Ольшанської, яка оголосила  підсумки факультетського конкурсу на найкращий кейс-метод, ділову гру або ситуаційну вправу для викладачів. Гран-прі конкурсу отримала доцент кафедри бізнес-економіки Зоряна Ярославівна Шацька за цикл ділових ігор з дисципліни «Економіка підприємства», які були проведені нею у І семестрі 2017-2018 навчального року. Зоряна Ярославівна отримала грамоту, приємний подарунок та оплачену можливість відвідати навесні Міжнародну науково-практичну конференцію в одній з європейських країн.

Нагородженими були також кафедри факультету за свій внесок у його розвиток та студенти факультету, які беруть активну участь у профорієнтаційній, громадській та волонтерській діяльності.

Чудовий новорічний настрій всім присутнім створював Михайло Твердий, який виконував на саксофоні прекрасні композиції, співав та показував неймовірні чарівні фокуси.

У цілому Новорічне свято вдалось! Факультет економіки та бізнесу ще раз довів, що ми вже давно стали значно більше, ніж факультет – ми стали однією родиною! Вітаємо всіх з Новим роком, що настає, та Різдвом Христовим!

03.01.2018