КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит делегації з Пекіна

До Київського національного університету технологій та дизайну з офіційним візитом завітали голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук та радник із зовнішньої торгівлі району Чаоян, м. Пекін – Ма Шуан. Мета візиту – встановлення партнерських зв’язків для подальшої співпраці між Печерським районом та Пекінським районом Чаоян.

У ході зустрічі, керівництво Київського національного університету технологій та дизайну – ректор Грищенко Іван Михайлович та проректори Чабан Віталій Васильович і Гаркавенко Світлана Степанівна ознайомили почесних гостей з лабораторіями, які оснащені найсучаснішими технологіями та обладнанням, науково-навчальними приміщеннями, провели екскурсії університетськими музеями, а також представили освітні програми, за якими здійснюється навчання студентів. Почесним гостям було продемонстровано сучасні технології проектування взуття та одягу.

  

Раді були вітати Вас у нашому університеті! Сподіваємось на довгострокову та плідну співпрацю у реалізації інноваційних і освітніх програм.

07.03.2018