КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Заходи в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні»

У січні – жовтні 2018 року Представництво Європейського Союзу в Україні проводить низку заходів у рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні», націленого на сприяння поширенню інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України серед молоді 14–35 років.

Захід

Період

Детальніше

Євровікторина

З 12 січня по 11 квітня 2018 р.

Всеукраїнська інтелектуальна онлайн-гра на тему Європи та ЄС. У ній: 5 етапів, 2 категорії питань для учасників до 14 років та старших, і понад 1000 призів і сувенірів.

Конкурс відео

З 12 січня по 15 липня 2018 р.

Конкурс відео на тему освіти та співпраці України та ЄС – змагання за титул переможця конкурсу відеороликів від Представництва ЄС у категоріях «аматор» і «професіонал».

Дні кар’єри

Березень-жовтень 2018 р.

Фестивалі, присвячені працевлаштуванню та навчанню молоді, які проводяться в різних регіонах України. Під час днів кар’єри учасники зможуть пройти тренінги та зустрітися з представниками прогресивних вітчизняних і європейських компаній, дізнатися більше про ринок праці та виклики для молодих фахівців.

Конкурс Євроклубів

З лютого по липень 2018 р.

Креативне змагання шкільних євроклубів зі всієї України, завдяки якому активні учні та молодь дізнаються більше про європейські країни та можливості освіти в ЄС, використовуючи нові підходи у навчанні.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua

Довідка. Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавець проекту — Громадська організація «Відкрите суспільство». Мережі ЄС — це платформа для спілкування, взаємодії, втілення найкращих ідей та проектів, спрямованих на розповсюдження й впровадження європейських цінностей в українському суспільстві. Мережі ЄС охоплюють різні проєвропейські спільноти, такі як експерти Team Europe, Асоціація випускників Коледжу Європи, випускники EU Study Days та програми Еразмуз, Молоді європейські посли, євроклуби України, Інформаційні центри ЄС, учасники European Union Visitors Programme.

12.03.2018