КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Пізнавальний захід «Знайди зірку Мішлен»

Вдалий старт роботи Навчального центру «Студентське кафе» на факультеті підприємництва та права для підготовки конкурентоорієнтованих висококваліфікованих професіоналів і формування нової сучасно обізнаної та висококультурної генерації фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

17 березня в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся День відкритих дверей, в рамках якого був організований пізнавальний захід «Знайди/склади зірку Мішлен» для майбутніх абітурієнтів та запрошених гостей. Випускників шкіл та їх батьків чекав смачний пізнавальний сюрприз, запропонований студентами освітньої програми «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі».

У рамках профорієнтаційної роботи факультету підприємництва та права випускники шкіл м. Києва та Київської області отримали запрошення, виконані у креативній формі:

Квест був організований таким чином, щоб майбутні абітурієнти у складі трьох команд змогли не тільки отримати задоволення від змагання за право першими знайти та скласти зірку Мішлен, а й зацікавитись надзвичайними можливостями спеціальності готельно-ресторанного бізнесу.

 

На кожній з баз учасники квесту знайомились з історією входження зірки на гастрономічний Олімп.

 

Фіналістів квесту в Навчальному центрі «Студентське кафе» очікував смачний сюрприз.

 

 

 

21.03.2018