КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентки факультету економіки та бізнесу – призерки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій»

Наукові роботи студенток кафедри менеджменту факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Валентини Бурківської та Ксенії Соколовської було відібрано для участі у фінальному етапі ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентський наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій». Отже, на початку квітня наші студенти разом зі своїми науковими керівниками були запрошені у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», де відбувся фінальний етап конкурсу. Слід зауважити, що всього на конкурс було представлено 137 студентських наукових робіт з різних вищих навчальних закладів України. Членами авторитетного журі дві роботи наших студенток кафедри менеджменту було відібрано до складу переможців, а їх авторів запрошено на наукову конференцію для захисту наукових результатів.

Галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень фахової підготовки студенток спеціальності «Менеджмент»:

Валентини Бурківської (4 курс, науковий керівник – д.е.н., проф., завідувач кафедри менеджменту Касич А.О.), яка представила роботу на тему «Імплементація цілей стійкого розвитку в практику управління підприємствами у сучасних умовах» та

Ксенії Соколовської (3 курс, науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри менеджменту Бондаренко С.М.), яка захищала роботу на тему «Формування корпоративної культури як елемент впливу на розвиток організації».

За результатами представлення наукових здобутківобидві студентки Київського національного університету технологій та дизайну отримали Дипломи ІІ ступеня.

 

Вітаємо Валентину та Ксенію, а також їх наукових керівників та весь професорсько-викладацький корпус кафедри менеджменту із заслуженою перемогою та бажаємо не зупинятись на досягнутому!


13.04.2018