КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Тренінг від партнера та креативного директора TABASCO Олександра Смірнова у Київському національному університеті технологій та дизайну

У Київському національному університеті технологій та дизайну з  ініціативи факультету економіки та бізнесу та за підтримки ADC School (Україна)  для всіх бажаючих студентів університету відбулась друга з п’яти запланових лекцій від креативних директорів провідних компаній України, яка продовжила тренінговий цикл з  найактуальніших тем рекламної індустрії.

11 квітня 2018 року відбувся другий тренінг від партнера та креативного директора TABASCO, президента клуба Арт-директорів ADC*UA Олександра Смірнова.


Тему тренінгу було присвячено проблемам визначення майбутніх шляхів розвитку креативного бізнесу. Упродовж заняття лектором було проаналізовано глобальну тенденцію цивілізаційного переходу від телевізійної реклами до безмежних можливостей Інтернету. Були розглянуті такі технології майбутнього, як AІ(штучний інтелект), IoE(Інтернет понад усе), VR(віртуальна реальність).

  

Студенти мали змогу побачити приклади використання віртуальної реальності для реклами та використання Інтернету як інструменту для створення креативних ідей, а також дізнатися, які можливості створення реклами відкриваються сьогодні практично для всіх, хто має доступ до мережі Інтернет. Олександр Смірнов продемонстрував студентам відео різних реклам, які доводять цю ідею, розібрав зі студентами поняття штучного інтелекту та його складників, віртуальної реальності та Інтернету.

Ці питання об’єднали в дискусії студентів різних спеціальностей нашого університету - від дизайнерів до фінансистів, економістів, менеджерів та маркетологів.

   

Приємно зазначити, що вже вдруге на цикл лекцій від ADC*UA завітали студенти економічного факультету Київського коледжу легкої промисловості разом зі своїм деканом Ганною Сокіл.

 

Після освоєння теоретичної частини тренінгу студенти отримали практичне завдання, протягом якого зможуть попрактикуватися у створенні та презентації власних ідей.

Щиро дякуємо Олександру Смірнову за цікаву і надзвичайно пізнавальну лекцію та очікуємо наступної зустрічі з іншими спікерами від ADC*UA, яка відбудеться 25 квітня 2018 року. Анонс чекайте на сторінці факультету економіки та бізнесу у FACEBOOK.

 

13.04.2018