КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ ОЧНОГО ТУРУ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

20 квітня на базі кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну за участю кафедри технології та конструювання швейних виробів Київського національного університету технологій та дизайну пройшов другий тур ІІ Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.

До очного змагання було запрошено переможців дистанційного етапу Олімпіади, в якому взяли участь старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів із Волинської, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської та ін. областей України.

Учасників привітали заступник декану факультету індустрії моди Романюк Євгенія Олександрівна, голова студентського самоврядування Кураксіна Валерія та голова журі олімпіади, завідувач кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну Деркач Тетяна Михайлівна.

 

Виконання конкурсних завдань продемонструвало якісні знання, творчі здібності учасників Олімпіади.

 

Перемогу здобули:

І місце – Коробка Аліна, НВК, с. Заброди, Волинська обл.

ІІ місце – Окрепко Христина, ЗОШ № 2 Тростянецької міської Ради, м. Тростянець, Сумська обл.

ІІІ місце – Войтко Валерія, ЗОШ І-ІІІ ст. № 6, м. Бровари, Київська обл.

  

Для учасників Олімпіади було організовано ознайомчу екскурсію навчальними лабораторіями університету, яку провели співробітники та старшокурсники кафедр факультету індустрії моди.

 

 

 

 

Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам наснаги та успіхів, а в майбутньому - влитися у творчий та дружній колектив студентів КНУТД!

23.04.2018