КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Галузевий ярмарок вакансій в КНУТД

В Київському національному університеті технологій та дизайну 19 квітня 2018 року відбувся щорічний Галузевий ярмарок вакансій,  організаторами якого є КНУТД, Українська асоціація підприємств легкої промисловості, Всеукраїнське об’єднання обласних організацій роботодавців за підтримки Державної служби зайнятості. У ярмарку прийняли участь підприємства, а також професійно-технічні училища та коледжі. Роботодавці представляли легку, хімічну, фармацевтичну промисловість, машинобудування, банківську діяльність, туризм.

 

 

Зустріч відкрив Голова вченої ради Іван Грищенко. Він привітав студентів  та  підкреслив важливість таких зустрічей як для роботодавців, так і для майбутніх фахівців.  

Президент-Голова правління Української асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт оголосила про заходи в рамках цьогорічного Галузевого ярмарку вакансій та зазначила про важливість синергії роботодавця та студента у формуванні подальшої успішної кар’єри.

Представник  «Акко інтернешнл» вручила дипломи студентам- переможцям конкурсу фотографії.

 

На  Дискусійній платформі «Механізм реалізації пілотного проекту щодо кадрового забезпечення легкої промисловості» за участю компаній-роботодавців, Асоціації «Укрлегпром», навчальних закладів, профільних органів державної влади (Мінекономіки, Мінсоцполітики, Міносвіти, Державної служби зайнятості, Київська ОДА) обговорені основні виклики та можливі рішення щодо кадрового забезпечення на виконання доручення Прем’єр-міністра України  за результатами робочої зустрічі «Укрлегпром: Промисловий діалог з Урядом», що відбувся 02 лютого 2018р. у м.Богуславі.

  

В обговоренні прийняли участь: Президент-голова правління  Тетяна Ізовіт, Голова вченої ради КНУТД Іван Грищенко, Людмила Гармаш- представник Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України, Олександр Савенко – Департамент  соціального страхування  та партнерства  Міністерства  соціальної політики, Олександр Черних- Департамент  промислової політики Міністерства економічного розвитку  та торгівлі України,  Світлана Квітка - Київський обласний центр зайнятості, Олена Шелудько - Інститут економічного прогнозування НАНУ, Світлана Гаркавенко –проректор КНУТД, Валентина Ізовіт - Почесний президент Асоціації «Укрлегпром», Ганна Шуцька- директор Київського  коледжу легкої промисловості, Таїсія Рябчун- директор Богуславського вищого професійного училища сфери послуг, декани факультетів університету та представники провідних підприємств України.

 

Під час ярмарку були проведені семінари, тренінги та майстер-класи для студентів. Київський обласний центр зайнятості провів ділову гру  з основ підприємницької діяльності, Київський міський центр зайнятості - майстер-клас з техніки пошуку роботи в нових економічних умовах.

  

Представник компанії Gents Club розповів про реставрацію взуття та шкіри , а представники САПР «Грації» провели науково-практичний семінар.

Тетяна Абрамова (ТМ PITO)  розповіла про успіх бренду вітчизняного виробника.

Олег Червонюк (ТМ Goldi) презентував можливості підприємства студентам факультетів індустрії моди, мехатроніки та комп’ютерних технологій, коледжу легкої промисловості.

 

Микола Ковальов ТОВ «Куртаж» ознайомив з перспективністю та специфікою виробництва одягу для авіа-індустрії.

Представники підприємств: «Тіса», «Новомосковська трикотажна фабрика» провели бесіди зі студентами.

Цікаві дискусії та майстер-класи провели представники туристичних компаній «Менестіс», «Клуб найкращих подорожей», «Смарт тур».

Ярмарок вакансій – це чудова нагода для молоді зорієнтуватися на ринку праці та ознайомитися з вимогами роботодавців,  а головне – це унікальна можливість вже сьогодні заявити про свій потенціал роботодавцю і отримати роботу у престижній компанії.

Такі заходи сприяють тісному контакту студентів з роботодавцями, надихають майбутніх фахівців до нових творчих звершень та допомагають втіленню їхніх мрій у життя!

25.04.2018