КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь представників факультету економіки та бізнесу у роботі VI Міжнародного наукового семінару «Формування економіки знань як базису інформаційного суспільства» (за підтримки UNESCO, м. Париж, Франція)

29 квітня – 8 травня 2018 року представники факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Костинець Валерія Володимирівна, Костинець Юлія Володимирівна та Князік Валентина Михайлівна у складі української делегації взяли участь у роботі VI Міжнародного наукового семінару «Формування економіки знань як базису інформаційного суспільства» в м. Париж (Франція), організаторами якого виступила Міжнародна академія інформатики за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури UNESCO.

Виступи вітчизняних та зарубіжних науковців і практикуючих управлінців і подальше їх обговорення відбулося в штаб-квартирі UNESCO в Парижі. У ході засідання наші викладачі прослухали доповіді відомих учених та практиків, виступили із результатами власних досліджень, взяли участь у наукових дискусіях, і, звичайно, поспілкувались у неформальній обстановці з колегами – науковцями з різних країн світу.

Висловлюємо щиру подяку Міжнародній академії інформатики та Постійному представництву України в ЮНЕСКО в особі Радника Постпредства України при ЮНЕСКО Костянтину Аблазову та Першому секретарю Постпредства України при ЮНЕСКО Олені Петренко за організацію візиту до штаб-квартири ЮНЕСКО в м. Париж та зустрічі із Секретаріатом організації.

22.05.2018