КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Презентація Кластера легкої промисловості на виставці «Зроблено в Києві»

За ініціативи Київської міської державної адміністрації 5 червня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі відбулась виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві», яка спрямована на розвиток промислового комплексу міста Києва та охоплює виробничу, наукову, оборонну, екологічну й інші сфери життя столиці.

Вже вкотре, цей важливий для міста Києва захід проходить за участю Київського національного університету технологій та дизайну, який представляв спільну зі своїми партнерами – учасниками Кластера легкої промисловості експозицію. Відвідувачі виставки могли побачити  найкращі зразки інноваційної і наукоємної продукції, новітні розробки, технології і матеріали: шкіра та взуття спеціального призначення, засоби індивідуального бронезахисту, гідрокостюми, рятувальні дитячі жилети, одяг для комунальних служб міста.

Разом з керівниками підприємств  ПАТ «Чинбар» Віктором Ліщуком, ТОВ «Дана-мода» Людмилою Івановою, ТОВ «РА.ДА» Андрієм Прохоровським  експозицію Кластеру представляв проректор Київського національного університету технологій та дизайну Віктор Каплун.

Кластер легкої промисловості запрошує до співпраці у рамках науково-дослідних і виробничих проектів.

З питань співпраці та додаткову інформацію ви можете знайти тут.

09.06.2018