КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ІІ-а МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕХАТРОННІ СИСТЕМИ: ІННОВАЦІЇ ТА ІНЖИНІРИНГ» MSIE - 2018

15 червня 2018 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася ІІ-а Міжнародна науково-практична конференція «Мехатронні системи: інновації та інжиніринг» MSIE – 2018.

Метою проведення конференції є обмін науковими досягненнями та практичним досвідом у галузі мехатронних, електротехнічних, електромеханічних систем, мехатронних інформаційних пристроїв, енергоефективності, охорони довкілля та технічного регулювання України в світлі європейської інтеграції.

Конференцію відкрив декан факультету мехатроніки і комп’ютерних технологій професор Микола Анатолійович Зенкін.

 

З вітальним словом до учасників та гостей конференції звернувся ректор університету, академік Іван Михайлович Грищенко.



У роботі конференції взяли участь науковці і представники бізнес кіл з України, Туреччини, Угорщини, Італії, Німеччини, Йорданії, Швейцарії, Ізраїлю, Польщі та Сполучених Штатів Америки.

З доповідями на конференції виступили:

Леонід Михайлович Віткін – директор Департаменту технічного регулювання Мінекономрозвитку України, д.т.н, професор.


 

Віталій Павлович Бабак – заступник директора з наукової роботи інституту технічної теплофізики НАН України, член-кореспондент АН України, д.т.н., професор.


 

Броніслав Вікентійович Орловськийпрофесор кафедри прикладної механіки та машин, Київський національний університет технологій та дизайну, д.т.н., професор.


 

Анатолій Іванович Антоненко - к.т.н., старший науковий співробітник, Київський національний університет технологій та дизайну


 

Олександр Олексійович Шавьолкін – професор кафедри електроніки та електротехніки, Київський національний університет технологій та дизайну, д.т.н., професор


 

Олексій Володимирович Васильченко – начальник відділу технічної підтримки ТОВ «Camozzi», Італія.


 

Олена Олександрівна Кузнєцова - доктор технічних наук, доцент, Київський національний університет технологій та дизайну.


 

Світлана Миколаївна Зенкіна - студентка Київського національного університету технологій та дизайну.


 

Олександр Дмитрович Кирилов  - провідний інженер інженерної компанії «ТЕХНОПОЛІС».


 

Частина доповідей конференції була представлена на постер-сесії, де автори могли поділитись своїми науковими здобутками у вигляді невимушеного спілкування.

 

По закінченні конференції і роботи у секціях учасникам конференції було вручено сертифікати, а переможцям доповідей на постер-сесії – грамоти.

 

 

Ми раді були вітати гостей та учасників конференції, адже в поєднанні науки та виробництва ми бачимо майбутнє, як наших власних інноваційних проектів, так і розвиток мехатроніки в Україні.

19.06.2018