КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нагородження спеціальними дипломами від ADC School (Ukraine) студентів факультету економіки та бізнесу

У Київському національному університеті технологій та дизайну з  ініціативи керівництва факультету економіки та бізнесу та за підтримки ADC School (Україна)  для всіх бажаючих студентів було організовано проведення циклу з 5-ти лекцій від креативних директорів найуспішніших рекламних агенцій України.

Інформація про ADC School (Україна).

Після освоєння теоретичної частини лекцій студенти отримували практичні завдання, виконання яких надавало їм можливість попрактикуватися у створенні та презентації власних ідей, рекламних історій, використанні сучасних маркетингових стратегій.

Як зазначили студенти на невеличкому опитуванні після занять, такі тренінги сприяють підвищенню рівня професійної підготовки майбутніх фахівців, допомагають усвідомити, що треба постійно вдосконалювати свої знання та навички, а також бути сучасними, креативними та небайдужими у своїй майбутній професії.

Результатом засвоєння студентами теоретичних знань та практичних компетенцій, отриманих протягом тренінгового циклу від досвідчених спікерів, стало визначення найкращих студентів, які виконали усі завдання, та нагородження їх спеціальними дипломами від ADC School (Україна). Такі сертифікати (дипломи) від клубу провідних українських креативних директорів, стануть у нагоді нашим студентам у майбутньому, оскільки після закінчення університету їх наявність значно підвищить конкурентпроможність випускників на ринку праці як в Україні, так і поза її межами.

Урочисте нагородження дипломами студентів відбулось на засіданні Вченої ради факультету економіки та бізнесу наприкінці червня. Бажаємо подальших творчих успіхів та натхнення нашим студентам на їх славному шляху до нових висот у майбутній професії.

05.07.2018