КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Молоді дизайнери гідно представили університет на найбільшій вітчизняній виставці індустрії моди

У період: 5-7 вересня 2018 року у 35-й раз міжнародний фестиваль моди KYIV FASHION зібрав на площі 15 тис. кв. метрів більше 600 брендів одягу та масштабну експозицію швейного обладнання та текстилю.  

Серед українських і зарубіжних професіоналів з легкої промисловості та індустрії моди впевнено себе відчували студенти Київського національного університету технологій та дизайну.

І як експоненти, і як відвідувачі вони активно вирішували теоретичні та практичні навчальні завдання, реалізовували свої плани з просування власної продукції.

На стенді університету і на виставковому подіумі відбувались презентації моделей одягу, створених молодими дизайнерами факультету дизайну. В цьому їм надавали кваліфіковану підтримку майбутні дизайнери інтер’єру, фотодизайнери та графічні дизайнери. Саме у таких творчих колективах моделі одягу ставали повноцінними виставковими експонатами за допомогою створення елементів фірмового стилю, фотоплакатів, допоміжних дизайнерських конструкцій.

 

 

 

 

Цікаво і корисно на виставці було також студентам факультету підприємництва та права. Адже  KYIV FASHION – це завжди унікальна можливість ознайомитись з ринком легкої промисловості та індустрії моди, на якому наш університет є провідним вітчизняним закладом вищої освіти з підготовки спеціалістів.

07.09.2018