КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Змагання серед студентів з нагоди Дня працівника фізичної культури та спорту та Міжнародного Дня студентського спорту в Україні

Традиційно на початку нового навчального року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулись змагання присвячені Дню працівника фізичної культури та спорту та Міжнародному Дню студентського спорту в Україні.

До спортивного свята були залучені студенти університету, Коледжу легкої промисловості та Коледжу мистецтв та дизайну КНУТД. Змагання проводились одночасно з двох видів спорту: міні-футболу (на стадіоні КНУТД) та волейболу (у спортивному залі навчального корпусу №1).
У змаганнях з міні-футболу взяли участь три команди студентів 1-ого курсу: університету, Коледжу легкої промисловості та Коледжу мистецтв та дизайну КНУТД.



Команда Коледжу легкої промисловості



Команда коледжу мистецтв та дизайну КНУТД



Команда студентів 1-ого курсу КНУТД


Переможцем змагань, що проходили за круговою системою, стала команда Коледжу легкої промисловості, кращим гравцем турніру визнано студента Коледжу легкої промисловості Руденко Романа.
В рамках змагань з волейболу відбулись зустрічі між збірними командами: збірною КНУТД (жінки), збірною КНУТД (чоловіки), студентами Коледжу мистецтв та дизайну КНУТД та студентами 1-ого курсу університету.



Відкриття змагань з волейболу

У проведених заходах взяло участь понад 150 учасників. Найкращі спортсмени отримали можливість потрапити до складу збірних команд Київського національного університету технологій та дизайну.

15.09.2018