КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентів ФРІІТ у мистецькому проекті «Хоробрі серця»

15 вересня 2018 року під час святкування Дня міста в Черкасах за сприяння мерії, студентів і науково-педагогічних працівників факультету ринкових, інформаційних та інноваційних технологій, відбулася презентація мистецького проекту, відкриття фотовиставки картин за книгою  Азаматової Надії - «Хоробрі серця».

Маленькі герої цієї казкової історії долають перешкоди, борються зі своїми страхами і стають прикладом для дорослих. Вперед, і тільки вперед до перемоги! Казка в стилі фентезі, написана для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

 

Моделями фотовиставки стали діти, які перебувають на лікуванні в Черкаському обласному центрі дитячої онкології та гематології.

 

 

 

Студентським колективом молодих модельєрів-дизайнерів та технологів ФРІІТ  за розробленими ескізами були відшиті костюми, в яких діти побували в казковій магії сміливими істотами – ельвінами.

 

Для глядачів були проведені майстер-класи та зібрані благодійні кошти для дітей, які зараз перебувають на лікуванні в Черкаському обласному центрі дитячої онкології та гематології.

 

21.09.2018