КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародна виставка ювелірного дизайну в Італії очима викладачів та студентів КНУТД

Викладачі і студенти-ювеліри кафедри ергономіки і проектування одягу факультету дизайну КНУТД відвідали міжнародну виставку ювелірного дизайну «VICENZAORO», яка проходила з 22 по 26 вересня 2018 року у м. Віченца, Італія.

Міжнародна подія висвітлює найважливіші тенденції у світі ювелірних виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, технологій та обладнання для ювелірної галузі. На виставці було представлено більш ніж 1300 брендів з 35 країн та присутні відвідувачі з 120 країн світу.

Студенти гр. БДю-15: Шевченко Марія, Подковиря Наталія, Стогній Ганна; викладачі: доц. Винничук М.С., ас. Видолоб Д.В., Мікрюков А.А.

Викладачі та студенти поспілкувались із керівниками і власниками відомих у світі ювелірних брендів Zancan, Aaron Shum, Roberto Coin, Crivelli, Mirco, Visconti, UTOPIA та інших та розповіли про Київський національний університет технологій та дизайну та нашу молоду спеціалізацію «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів», навчання на якій започатковано з 2015 року.

Дизайнер ювелірних виробів і власник однойменного бренду Роберто Коен (Roberto Coin)

Директор з розвитку компанії UTOPIA Паоло Ланца

Студенти та викладачі ознайомились з найсучаснішими трендами в ювелірному дизайні, відвідали кілька семінарів, які стосувались новітніх технологій у ювелірній галузі: CVC SYSTEMS FOR TEN LUXUPY SECTOR; Z-BRASH – 3D DIGITAL SCULPTURE ON A POLIGONAL MESH; RHINOPRO-J – THE NEW RHINOCEROS 6.0 PLUGIN DEDICATED TO THE JEWELLERY.

 

Робоча поїздка включала в себе також відвідування закладу освіти у сфері дизайну Creative Academy у м. Мілані з метою вивчення досвіду в освітньому напрямку.

09.10.2018