КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Майстер-клас Ірини Пархоменко «Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів» в КНУТД

Український дизайнер виробів з хутра, викладач кафедри ергономіки і проектування одягу КНУТД Ірина Юріївна Пархоменко провела майстер-клас «Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів» 19 жовтня 2018 року для студентів та викладачів Київського національного університету технологій та дизайну, ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», а також представників швейних підприємств м. Києва.

Ірина Юріївна є членом Української асоціації хутровиків, власницею дизайн-студії з виготовлення виробів з хутра. Вона розповіла про останні тенденції моди в хутрових виробах та аксесуарах, інноваційні методи обробки хутра, сучасні технології виготовлення виробів з натурального хутра. Свою доповідь Ірина Юріївна ілюструвала моделями одягу відомих Будинків моди Valentino, Fendi, Braschi, Burberry, Yves Saint Laurent, Dolce&Gabana, Ermano Scervino, показала зразки хутра норки, лисиці, рисі, кролика рекс тощо з різними видами фарбування та обробки, поділилася сучасними методами виготовлення виробів з хутра на прикладі моделей власного виробництва.

22.10.2018