КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

25 жовтня розпочинає роботу конференція «Енергоефективний університет»

Запрошуємо взяти участь у VІІ міжнародній науково-практичній конференції «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» (Програма), яка відбудеться 25 жовтня 2018 року.

Організаторами конференції виступають: Міністерство освіти і науки України, Київський національний університет технологій та дизайну, Держенергоефективності України, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, ВГО "Вища рада енергоаудиторів та енергоменеджерів України", Український союз промисловців і підприємців, Всеукраїнська екологічна ліга Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), німецьке товариство міжнародного співробітництва “GIZ”.

Конференція присвячена питанням використання передових технологій у сфері енергозбереження та принципам побудови енергоефективних моделей будівель, а також популяризації кращих практик енергоощадних задач, впровадження системних рішень зменшення споживання енергоносіїв.

Метою конференції є обмін інформацією і досвідом з питань розробки та реалізації інноваційних проектів з енергозбереження серед представників вищих навчальних закладів, вітчизняних та міжнародних організацій і фондів, провідних фахівців, науковців, представників місцевої влади та громадських об’єднань.

Детальна інформація про конференцію на сайті: http://www.energy.knutd.edu.ua

Місце проведення конференції: м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 2, Київський національний університет технологій та дизайну, 1 корпус, 4 поверх, зал Вченої ради.

23.10.2018