КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит делегації з Німеччини

У жовтні 2018 року до нашого університету завітали іноземні гості та наші партнери з Німеччини:

Хендрік Досс, професор університету прикладних наук м. Майнц, Німеччина, почесний доктор КНУТД,

Ян Метцлер – депутат Бундестагу Німеччини і член парламентського Комітету в справах економіки і енергії,

Філіпп Шмідт – керівник персоналу в парламенті Німеччини.

Іноземні гості виступили перед студентами та викладачами Київського національного університету технологій та дизайну на міжнародних наукових конференціях «Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України», «Енергоефективний університет» та «KyivTex&Fashion».

Офіційне фото на пам’ять: Іван Грищенко - Ректор Київського національного університету технологій та дизайну, Хендрік Досс, Ян Метцлер, Філіпп Шмідт.

Екскурсія делегації з Німеччини в музеї Вороніна.

Хендрік Досс - професор університету прикладних наук м. Майнц, Німеччина, почесний доктор КНТУД.
Виступ на міжнародній конференції.

Хенрік Досс детально розповів про формування ідеальних брендів, відео та фото. Було розглянуто такі питання: яким чином вибудувати правильні відеопроекцію та фотоматеріали; як впливає правильна композиція та продумане розташування локацій у відео та фотоматеріалах на мотивацію людини.

Також професор Досс назвав основні моменти, що варті уваги під час формування політичного бренду в політичних перегонах.

Ян Метцлер – депутат Бундестагу Німеччини і член парламентського Комітету в справах економіки і енергії.

Ян Метцлер – прогресивний німецький політик, який став яскравим прикладом сучасної німецької молоді, що будує політичну кар'єру та гарно орієнтується в багатьох актуальних світових та національних питаннях. Він розповів про свою діяльність, що охоплює не тільки політичну сферу, а також економічну, соціальну та багато інших. Він поділився секретами щодо можливостей сучасної молоді в досягненні будь-яких цілей, надав рекомендації щодо побудови прогресивної політичної кампанії.

Філіпп Шмідт виступив з презентацією на тему: «Комунікація, брендінг, маркетинг, комунікація в політиці». Було детально розглянуто поняття маркетингу, його особливості в німецькій політиці. Лектор закцентував увагу на важливості побудови бізнес-плану, правильному розподілі функцій задля отримання найбільш прогресивних результатів.

Філіпп Шмідт Хендрік Досс, Ян Метцлер. Неофіційне спілкування.

02.11.2018