КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Конференція «FASHION STARTUP»

Запрошуємо студентів Київського національного університету технологій та дизайну – майбутніх спеціалістів у галузі фешн-індустрії (дизайнерів одягу, фотовідеодизайнерів) взяти участь у конференції «FASHION STARTUP», що відбудеться 23 листопада 2018 року у рамках Міжнародного форуму «Innovation Market».

 

 

Місце проведення конференції: Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський просп., 15, стан. метро «Лівобережна».

Час проведення конференції: 10.00-13.00.

 

Тематики конференції:

1. Фешн-індустрія сьогодні і в майбутньому.

2. Огляд фешн-ринку. Сценарії розвитку.

3. Огляд цікавих стартапів у фешн-бізнесі.

4. Міжнародні конкурси. Що вони дають для дизайнера?

5. Look of Fashion: основні відмінності fashion-фото від звичайних фотографій.

 

Спікери:

Марія Терехова – голова правління платформи розвитку дизайнерів New Fashion Zone, співзасновник групи компаній X-tend Group. New Fashion Zone це майданчик для реалізації амбітних і креативних людей, які бачать своє майбутнє в області дизайну, моди і мас-маркету. Платформа New Fashion Zone формує навколо себе професійне співтовариство, залучаючи великих гравців fashion-індустрії України і світу до роботи з молодими дизайнерами, щоб спільними зусиллями створювати і зміцнювати позиції на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Валентин Кармінський засновник української fashion-фотографії в Україні. Перший український фотограф на показах Haute Couture і Pret-a-Porter. Працював із світовими дизайнерами: Chanel, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Dior, Galliano, Nina Ricci, Versace, Valentino та ін. Фото та відеозйомки для Paco Rabanne, Paule Ka, Pierre Cardin, Lapidus, Azzaro. Рекламні зйомки для Guerlain, Orlane, Boucheron. Працює з багатьма українськими дизайнерами і зірками.

 

Обов'язкова попередня реєстрація.

Вартість участі у конференції – 50 грн.

 

Олег Голуб

Маркетинг менеджер

Форум "Innovation market"

+38 (050) 818 81 54

[email protected]

www.innovationmarket.com.ua

 

З питань участі у конференції звертатись до зав. кафедри дизайну КНУТД Овчарека В.Є., тел.: 067 500 64 21.

09.11.2018