КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит директора дивізіону сталої енергетики ЄЕК ООН Скотта Фостера до нашого університету

Mr. Scott Foster, Director Sustainable Energy Division, UNECE

У роботі Дев'ятого Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку (https://energyforum.org.ua), який  проходив в Києві 12-15 листопада 2018 року, від Київського національного університету технологій та дизайну брали участь проректор Каплун В.В. та директор проектного офісу Шевченко О.О.  

Активна участь представників університету під час однієї із панелей форуму та презентація результатів діяльності нашого університету в сфері енергоефективності  викликали  інтерес у  Скотта Фостера - директора дивізіону сталої енергетики ЄЕК ООН, який, не зважаючи на щільний графік, відвідав Центр енергоефективності нашого університету та зустрівся з ректором акад. Грищенком І.М.

Ознайомившись з результатами діяльності Київського національного університету технологій та дизайну, пан Фостер висловив думку щодо необхідності підтримки освітньої складової в сфері енергоефективності та енергоощадності як важливого чинника забезпечення сталого розвитку і запропонував більш тісне співробітництво шляхом підписання меморандуму про співпрацю та включення нашого університету в світову мережу університетів-лідерів впровадження інноваційних змін щодо ефективного управління споживання енергоносіїв.

Під час зустрічі Грищенко І.М. підтримав ініціативу пана Фостера та запевнив, що співробітники університету прикладуть максимум зусиль для успішної реалізації поставлених завдань у рамках спільної діяльності з імплементації політик сталої енергетики.

 

 

19.11.2018