КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулась звітна профспілкова Конференція первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну

Відбулась звітна Конференція первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну (ППО КНУТД). На Конференції відзвітував профком університету за свою діяльність за грудень 2017р.  до грудня 2018 р.

Виступ голови профкому КНУТД Арабулі Арсенія Торелевича 

При обговоренні звіту виступив ректор Грищенко Іван Михайлович, який у своїй доповіді наголосив, про тісну співпрацю між адміністрацією та профкомом університету при вирішенні соціальних та трудових питань, поінформував делегатів Конференції про основні здобутки колективу та університету за означений період і окреслив завдання, які стоять перед колективом на найближчий час.

Виступ ректора КНУТД Грищенка Івана Михайловича

В обговоренні звіту профкому також виступили декан факультету економіки та бізнесу Ольшанська О.В. та завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я Дудорова Л.Ю., які позитивно оцінили роботу профкому КНУТД за звітній період. Під час роботи профспілкової Конференції виступив доцент кафедри прикладної механіки та машин Плешко С.А., який запропонував Конференції звернутися зі зверненням до Міністерства освіти і науки України з приводу призначення на другий термін обраного трудовим колективом ректора Грищенка І.М. За цю пропозицію делегати Конференції проголосували одноголосно. 

Голосування делегатів профспілкової Конференції 

В цілому звітна Конференція відбулася на високому емоційному та позитивному рівні. Делегати Конференції оцінили роботу профкому - «задовільно», затвердили звіт ревізійної комісії та прийняли Постанову.

03.12.2018