КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Спеціальне об’єктове тренування з цивільного захисту з факультетом індустрії моди

В цьому році в останні дні листопада у Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося спеціальне об’єктове тренування з цивільного захисту, де свої знання та вміння продемонстрували співробітники факультету індустрії моди. В даному заході також взяли участь керівний і командно-начальницький склад університету.

Керівник тренування – проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Чабан В.В.

Начальник штабу цивільного захисту університету Ушаков В.П.

 

            Метою даного заходу є формування дій керівного складу університету з організації захисту співробітників та студентів при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного походження. Саме тому в ході тренування були розглянуті хімічно небезпечні підприємства м. Києва, питання організації евакуації в університеті, та продемонстрована практична робота ланки пожежогасіння, а також особового складу формувань цивільного захисту факультету індустрії моди: поста радіаційно-хімічного спостереження і санітарного. Виконуючий обов’язки голови Товариства Червоного Хреста Печерського району – Павлішин І.В. поінформував присутніх про особливості реанімаційних заходів.

 

Пост радіаційно-хімічного спостереження – дії при визначенні типу забруднення

Санітарний пост – дії при травмуванні кінцівки

Виконуючий обов’язки голови Товариства Червоного Хреста Павлішин І.В. – проведення реанімаційних заходів

Командир ланки пожежогасіння Цолан Є.В. – робота з вогнегасником

 

У цілому всі учасники тренування продемонстрували злагоджену роботу в результаті чого мета тренування з цивільного захисту була досягнута.

03.12.2018