КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Михалко А.О.

27 грудня 2018 року  об 11 год. в ауд. 3-0317, 3 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Михалко Анастасії Олегівни на тему «Розробка науково-методичних засад вдосконалення системи стандартизації на туристичні послуги», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.

Науковий керівник:

Хімічева Ганна Іванівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Зенкін Микола Анатолійович, доктор технічних наук, професор, декан факультету  мехатроніки та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Зубрецька Наталія Анатоліївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

13.12.2018