КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ТИЖДЕНЬ ПРАВА В КНУТД!

У Київському національному університеті технологій та дизайну на кафедрі приватного та публічного права в рамках Всеукраїнського тижня права, під керівництвом завідувача кафедри Шморгуна О.С проведено студентський круглий стіл на тему : “ Забезпечення прав людини, як основа правової держави”.


З вітальним словом виступив завідувач кафедри приватного та публічного права Шморгун О.С., побажав успіху у роботі круглого столу, наукових здобутків .

Також з вітальним словом до студентів звернувся запрошений гість – практикуючий адвокат, екс - прокурор Чефранов Андрій Борисович, побажав розвивати юридичну науку в майбутньому та змінювати країну на краще!


Активну участь у заході взяли студенти усіх курсів кафедри приватного та публічного права.

Першою відкрила роботу студентського круглого столу Бородакі Марія студентка 1-го курсу з темою доповіді : «Апарат держави та його роль в забезпеченні прав людини», науковий керівник професор Олійник А.Ю.

Кращими, визнано доповіді студентів:

Ананченко Алли., тема: «Практика ЄСПЛ у діяльності прокуратури і суду: виклики і перспективи», науковий керівник к.ю.н., завідувач кафедри приватного та публічного права Шморгун О.С.

Салманової Ксенії тема: «Інститут банкрутства в Україні. Аналіз реформування законодавства у сфері банкрутства», науковий керівник к.ю.н., завідувач кафедри приватного та публічного права Шморгун О.С.

Студенти проявили неабиякий інтерес до проблем захисту прав людини під час воєнного стану . Вели жваву дискусію з актуальних проблем сьогодення, які безпосередньо стосуються захисту прав людини. Кафедра планує регулярно проводити науково-практичні семінари, круглі столи та конференції з метою підвищення у студентів рівня знань та оволодіння практичними навичками.

Дякуємо учасникам круглого столу за плідну співпрацю!

17.12.2018